Trainingen

Open Deuren heet niet voor niks Open Deuren. Liever dan proberen je totaal nieuwe inzichten bij te brengen gaan we in onze trainingen uit van kennis die je allang hebt. De truc wordt deze kennis voortaan succesvol in te zetten – daar gaan we je bij helpen.

Presentatietraining

Je publiek raken met een goed verhaal, je gehoord weten aan de vergadertafel of je baas overtuigen: presenteren is je punt maken, 1 op 1 of 1 op 500. We helpen je de beste versie van jezelf te laten zien.

Mediatraining

Een mediatraining lijkt er vaak op gericht je bang te maken voor de journalist, zijn camera, zijn microfoon, zijn trucs. Zó contraproductief. Leer liever hoe je elkaar kunt helpen.

Crisiscommunicatietraining

Er gaat iets mis (ontploffing, brand, fraude, beschuldiging, slachtoffers, gewonden, doden, familie, emoties): wat nu? Van persverklaring en persconferentie tot zingeving: we coachen, schrijven en trekken je er doorheen.

Gesprekstechnieken

Intimideren of overtuigen? Jezelf overschreeuwen of indruk maken? Wat vindt je publiek, je gesprekspartner? Hoe bereik je je doelen in een overleg, verkoopgesprek of discussie? Terwijl je gewoon jezelf kunt zijn? Nou, gewoon. Door je sterke punten slim in te zetten.

Feedbacksessie: Vertel, vertel, vertel!

Vertel wat je van plan bent en vraag anderen wat ze daarvan vinden. Op zo’n manier dat iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt en dat álles op tafel komt – van de zwartste kritiek tot de creatiefste ideeën. Levert naast waardevolle informatie de basis voor onderling vertrouwen.

Persoonlijke profilering

Als anderen je over het hoofd zien is het tijd voor een alomvattende sessie ‘Persoonlijk profileren’. Wat is jouw meerwaarde en hoe ga je die op de juiste mensen overbrengen op een manier die bij je past?

Debattechnieken

Leren debatteren helpt je vooruit. Snel argumenten vinden; beoordelen en doorzien wat je opponent doet en daarop inspelen. De standaardgeschilpunten helpen je om de listigste vraagstukken snel te vertalen naar een aanpak met grote kans van slagen.

Persoonlijke coaching op basis van NLP

NLP (Neurolinguïstisch Programmeren – mag je vergeten) richt zich niet op ‘Hoe kan het zo fout gaan?’ maar op ‘Wat heb je nodig om het goed te doen?’. Veel leuker.