Wij

Het liefst zouden we je beloven dat door ons voor communicatie in te huren jouw organisatie, instelling of onderneming voortaan allemachtig succesvol is. Dat we al je zorgen en muizenissen definitief tot het verleden laten behoren.

“Laat ons maar even.”
Helaas. Er is maar zoveel dat je aan externe communicatie-adviseurs uit kunt besteden. Hoe goed een verhaal of boodschap ook verwoord en aan de man gebracht wordt, je zult het uiteindelijk zelf keer op keer waar moeten maken. In tijden van crises, problemen en media-aandacht moet je er sowieso zelf staan. Het juiste doen. Je klanten, medewerkers, burgers en andere betrokken serieus nemen. Betrouwbaar zijn. Zonder dat heeft wat wij doen niet zo heel veel zin.

Wij sterken en coachen je in het juiste doen en volhouden. Omdat je daarmee bouwt aan vertrouwen. En omdat dát de meeste deuren opent.

Nadine Rozenberg

Nadine Rozenberg

Nadine ziet graag het mooie. In mensen, patronen, structuren, oplossingen. Ze beoordeelt feilloos wat de overeenkomsten zijn en wat de verschillen en weeft daar vervolgens een stof van die ieders goedkeuring en instemming weg kan dragen. Eenieder mag zichzelf best heel erg graag heel erg serieus nemen, vindt ze prima. Als zij maar af en toe hartelijk om de ander en zichzelf mag lachen.

Hans van Zeeland

Hans van Zeeland

Hans houdt van echt en oprecht. Als oud-journalist is hij wars van mistgordijnen, halve waarheden en holle frasen. Welke mening iemand heeft of welk wereldbeeld iemand aanhangt ís voor hem niet belangrijk. Als er maar over nagedacht is en als er maar over gesproken mag worden. Zo maakt hij alles en iedereen kleurechter, duurzamer en beter. Kan met de meest uiteenlopende menstypes samenwerken.

En anderen

Samen met Sfondare richtten we Kluit noch Riet op. Daarin bundelen we onze kennis van woordvoering, crisiscommunicatie en reputatiemanagement.

WEVIEW en Open Deuren bundelen hun krachten op het terrein van organisatieontwikkeling en communicatie. Dat heeft onder meer geleid tot de masterclass en aanverwante in-companyprogramma’s ‘Zet je team AAN!’ die leidinggevenden leren hoe ze inspirerende leiders kunnen zijn.

In opdracht van en samen met Investeren in Mensen helpt Open Deuren onderwijsinstellingen bij ‘continu verbeteren’, ‘eigenaarschap’ en ‘prettig functionerende teams’. Teamcreatie en Open Deuren verrichten enkele onderzoeken voor gemeenten en regio’s en schreven de resultaten toegankelijk op.

In de uitvoering van communicatiemiddelen werken we samen met de specialisten die nodig zijn. Inmiddels vertrouwen we blind op MW Concept als het op online marketing aankomt en op Something-Els en Kikke voor alles wat met ontwerpen te maken heeft.