Referenties

Bernd Roks

Communicatie decentralisatie

Ik heb Nadine leren kennen in het hart van de Decentralisatie-operatie. Een tijd uit het sociaal domein die ‘veeleisend’ is geweest. Door haar interne betrokkenheid & creativiteit alsmede moed om ook extern als woordvoerder te opereren, kijk ik terug op een geslaagde implementatie voor de gemeente Hilvarenbeek en haar inwoners. Bij tegenwind in het traject leer je Nadine echt kennen. Het glas is altijd half vol. En dat is goed bevallen.

Bernd RoksDestijds wethouder gemeente HilvarenbeekLinkedIn
Wendy Pelk

Bestuurswoordvoerder

Ik heb Hans leren kennen als een creatieve communicatieadviseur. Heeft een goed politiek antennegevoel. Was een goede sparringspartner: kritisch en open. Was zeer betrokken bij onze organisatie. Kan out of the box denken en adviseren en doet dat via een aantrekkelijke manier. Altijd bereid om te luisteren om erna advies te geven. Ook op strategisch niveau een goede adviseur.

Wendy PelkDestijds directeur gemeente AlkmaarLinkedIn
Michiel Peters

Sparring partner, coach en schrijver

Ik kan Hans met een gerust hart aanbevelen, in de rol van coach of trainer, omdat hij mensen zelfverzekerder aan hun verhaal laat beginnen, in de rol van tekstschrijver, waarin hij op een toegankelijke manier een boodschap over weet te brengen, maar vooral in de rol van sparringpartner, omdat hij door het stellen van de juiste vragen weet hoe hij anderen scherper maakt in hun eigen denken.

Michiel PetersManager Corporate Affairs van Royal De HeusLinkedIn
Petra Schennink

Verbeteren telefonische bereikbaarheid

Nadine heeft de ideeën en wensen die in ons hoofd leefden perfect en snel vertaald naar een operationeel plan. Ze weet goed te luisteren. Met respect voor de wensen van de organisatie weet ze met de nodige tact haar ervaringen in te brengen. Ook aan daadkracht ontbreekt het haar niet, ze zet niet alleen alles snel op papier maar weet daar ook heel snel concreet een actie aan te koppelen. Kortom een prettige productieve samenwerking.

Petra SchenninkDestijds teammanager KCC gemeente ValkenswaardLinkedIn
Mark van Banning

Dienstverleningsconcept

“Samenwerken is een schone kunst. Nadine laat zien hoe het kan, hoe het moet, vooral hoe leuk het is om het ook eens te proberen. Bovendien, de duurzame opbrengst van Nadine voor onze gemeente is hartelijk, menselijk, helder en stimulerend gebleken.”

Mark van BanningAdviseur Dienstverlening gemeente HalderbergeLinkedIn
Jos van Balveren

Profiel

“Hans luisterde goed naar wat ik wilde en gaf daarover zijn mening. Hij deed dat op innemende en open wijze. Overtuigen met kracht van argumenten. Vervolgens ging hij aan de slag, koppelde tussentijds terug en presenteerde als resultaat een uitstekende uitgave van het werk waar de Twern, een organisatie die diensten verleent op de gebieden van welzijn en zorg, voor staat. Hij schuwt geen onderwerp, stelt kritische vragen en daardoor weten onze klanten nu wie wij zijn. Chapeau!”

Jos van BalverenDestijds directeur Contour De TwernLinkedIn

Deelnemers aan onze groepstrainingen zeggen:

“Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Mijn angst om te presenteren is voor het grootste deel weggehaald en ik heb er zin in om hier verder mee aan de slag te gaan zodat ik blijf verbeteren.”

Presentatietraining‘Maak je punt’

“Prikkelend en praktisch. De les van vandaag: emotie scheiden van feiten!”

Mediatraining
Mediatraining

“Oefenen!!!! Heel fijn om zo veel te kunnen doen in een training.”

Presentatietraining
Presentatietraining‘Maak je punt’

“Inspirerende training, ook door de ontspannen sfeer die de trainers creëren. Die is erg productief voor de groep. Fijn geoefend met het formuleren van de kernboodschap.”

Mediatraining
Mediatraining

“Praktijkgericht en individu-gericht. veel oefenen en gelijk feedback. Prima dus.”

Presentatietraining
Presentatietraining‘Maak je punt’

“Leerzaam en prikkelend. Tijdens een interview voor de camera kun je de toon van het gesprek nog naar je hand zetten, daar ben ik me nu van bewust. En dat je ook gewoon ‘nee’ kunt zeggen.”

Mediatraining
Mediatraining